sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kevättä keittiössä

Tänään on tullut kuluneeksi vuosi siitä kun muutimme nykyiseen kotiimme. Se tuntuu hassulta, koska tämä asunto on jo pitkään tuntunut niin omalta. Vaikea kuvitella, että vasta vuosi sitten koti olikin jossakin muualla!

Vuosi sitten kapeat kadut olivat lumesta tukossa, mutta tänään ulkona tuntui jo aavistus kevättä. Merkkipäivän juhlistamiseen saivat kelvata viime viikonloppuna ostetut neilikat, niin ikään keväisissä väreissä.Aiemmin tällä viikolla tein myös kivan löydön Tori.fi:stä. Olin jo hetken ehtinyt haaveilla leipälaatikosta. Laatikko maksoi vitosen ja on etualan pieniä naarmuja lukuun ottamatta varsin hyvässä kunnossa.

Yksi harvoista emaliaarteistani, Finelin ihana lintumuki, sopii hyvin sen kaveriksi.Aika pian muuttomme jälkeen maalasimme keittiön beigen ruskeat kaakelit punaisiksi (20 euron ja yhden illan keittiöremppa!). Väri oli melkoinen päähänpisto. Vaikka se on paljon parempi kuin lähtötilanne, en ole siihen täysin tyytyväinen.

Olenkin kahden vaiheilla siitä, kannattaisiko kaakeleita kokeilla maalata vielä uudestaan jollakin toisella värillä, vai antaa asian olla toistaiseksi. Kaakelimaalien värivalikoima on vaan kovin suppea...

Oikeastaan haaveilen vähän isommastakin keittiöremontista, mutta valitettavasti sellaiseen ei juuri nyt ole mahdollisuuksia. Kaakelien maalaamisessa on kuitenkin melko pieni vaiva, joten sen voisin tehdä uudestaankin, jos vaan sopiva sävy löytyisi.


5 kommenttia:

 1. Suosittelen kokeilemaan dc-fix-kontaktimuovia! Meidän ja monen muunkin keittiöremppa on tehty sillä ja on pysynyt nyt yli vuoden ihan täydellisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dc fixiä myös harkittiin viime keväänä ja ostettiinkin, mutta osoittautui aika vaikeaksi kun tuolla välitilassa on kaappien alla vaikka mitä pistorasioita, lamppuja ym. joille pitäisi leikata kolot. Mutta ehkä sitä pitäisi vielä rohkaistua kokeilemaan!

   Poista
  2. Pitää kyllä käydä sun blogissa vakoilemassa lopputulosta... :)

   Poista
 2. Keittiössäsi näyttää kauniilta :)

  VastaaPoista