torstai 6. elokuuta 2015

Kuninkaallisessa seurassa

Joskus sattuu ihmeellisiä yhteensattumia. Otin aiemmin tänä iltana blogia varten kuvia viime keväänä Vintage Eija's:in alennusmyynnistä hankkimistani 60-luvun pelikorttilaseista. En muista missään muualla törmänneeni vastaaviin laseihin, ja kuvia ottaessani pohdin, kuuluukohan sarjaan mahdollisesti myös ristikuninkaallisia.


Äsken tulin uudestaan koneelle ja avasin ensimmäisenä Facebookin ja "Lumppulan", eli Rättei, lumpui & retroi -ryhmän katsoakseni, mitä ihanuuksia tämän illan huutokaupoissa olisi tarjolla.

Niin, varmaan jo arvasittekin - kolme saman sarjan lasia, mukaan lukien ristikuningas ja -rouva!

Olen hiljaa mielessäni yrittänyt sopia itseni kanssa pientä nettikirppareita koskevaa ostolakkoa, ja sen kannalta ehkä hyvä, että nuo Lumppulassa myynnissä olevat lasit osoittautuivat isommiksi kuin tämä minun settini. Mutta oli kiva nähdä miltä ristilasit näyttävät, ja ehkä vielä joskus löydän kaimastani täydennystä tässä minikoossakin...Nämä lasit ovat siis todella pieniä, vain reilun desin kokoisia, mistä johtuen en ole oikein keksinyt laseille käyttöä. Nyt otan kuitenkin asiakseni keksiä niille jonkin käyttötarkoituksen. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan!

Kuten huomaatte, pelikortit ovat heikko kohtani... Ei näitä laseja nimittäin ihan järkiostoksena voi pitää. Mutta kovin somia ne ovat kyllä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti