sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Sininen ja valkoinen

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Meillä joulukuun kuudetta on vietetty laiskasti kotosalla: riisipuuro-aamiaisella, joulukortteja kirjoittaen ja hartaita isänmaallisia lauluja kuunnellen. (Kyllä, Finlandia ja maakuntalaulut kuuluvat itsenäisyyspäivän perinteisiini!)

Isommat mukit olivat tiskissä, joten katoin iltapäiväkahville muutama viikko sitten ostamani Arabian Doria-kupposet. Pikkukupit ovat söpöjä, mutta pääsevät käyttöön liian harvoin... Turkoosi pehtooripannu on meillä arkikäytössä, mutta näytti kivalle myös näiden uusien kuppien kanssa.Raija Uosikkisen suunnittelemat Doria-kupit löytyivät tori.fin kautta ihan tästä läheltä. Hintakin oli kohdillaan: viisi kuppia ja neljä tassia maksoivat yhteensä kympin.Vielä parempi löytö tosin meni sivun suun: sama myyjä oli juuri myynyt kahdeksan turkoosia Harlekiini-kuppia 15 euron hintaan (!). No, ehkä parempi näin... Eihän meillä oikeasti olisi ollut tarvetta kahdeksan pikkukupin setille.

Kohta saa jo sytyttää kynttilät ikkunalle ja parkkeerata sohvalle katselemaan, keitä Linnaan on tänä vuonna kutsuttu. Rauhallista itsenäisyyspäivän iltaa ja joulun aikaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti