keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Kihveleitä ja kuppeja Kuopiosta

Eilen oli kerrankin hyvää kirppisonnea! Vierailumme appivanhemieni luona Itä-Suomessa jatkuu ja vietimme eilisen kierrellessä Kuopion museoita ja niitä kirppiksiä, jotka olivat sunnuntaina kiinni.

Rihmasta löytyi pari puristelasista tuikkukippoa (puristelasi on uusin villitykseni!), mutta varsinainen saalis odotti SPR:n Kontissa.Ihan virheetön pieni Arabian Pomona-purkki maksoi kuusi euroa! Tämä on ensimmäinen Pomonani, enkä ollut uskoa tuuriani, kun se oli hinnoiteltu näin edulliseksi. Suosikkini näistä on mehiläiskoristeinen hunajapurkki. Tulisikohan sellainen seuraavaksi vastaan kohtuuhinnalla?

Hauska oli myös löytää lisää EP-mallin kuppeja (ks. edellinen blogitekstini). Sinikuvioisessa kupissa on pieni lohkeama toisella sivulla ja vihreässä pari ruskeaa täplää sisällä, joten nämä ovat enemmänkin koristeita kuin käyttökuppeja. Tällä kertaa virheet oli hyvin huomioitu hinnassa, joten Retikka-kuppini sai kaksi kaveria.


Kontin löydöistä on vielä pakko hehkuttaa aterimia. Kihveliosastomme meni kerralla uusiksi, kun Sorsakosken aterimia löytyi vino pino 5 kpl / 1 € hintaan. Rohmusin haarukoita, veitsiä ja lusikoita yhteensä lähes viisikymmentä kappaletta, mutta vielä jäi jollekin toisellekin löydettävää! Samoissa laatikoissa oli myös muita Hackmanin aterimia enkä ollut ainoa innokas penkoja, joten kannattanee toimia nopeasti, jos mielii näille apajille.

2 kommenttia:

  1. Onpas Kuopion Kontissa ollut halvat hinnat! Itsekin olin huomaavinaan, että meilläpäin Spr:n kirppiksen hinnat olisivat tulleet hieman alaspäin. Kirjoitinkin vähän aikaa sitten postauksen siitä, kuinka tein ensimmäiset ostokseni spr:n kirpparilta, kun hinnat eivät olleet älyttömän korkeat (aiemmin en ole ostoksia sieltä tehnyt juurikin korkeiden hintojen vuoksi:) Tuo Pomona purkki on kyllä huippulöytö! Ja erittäin huokeaan hintaan olet Sorsakosken aterimiakin saanut :)

    VastaaPoista
  2. Myöhäinen vastaus (pahoittelut!): luulen että tuolla Kuopion Kontissa oli ainakin Pomonan osalta joku kesätyöntekijä asialla, koska siellä on kyllä erikseen keräilytavaran vitriinit ja aiemmin en ole noin hyviä löytöjä tehnyt. Viikonloppuna oltiin taas sillä suunnalla ja käytiin Kontissakin, eikä mitään noin hienoa tullut vastaan. Mutta kyllä sieltä aina jotakin tarttuu mukaan, eli meille kyllä yksi must-kirppis Kuopiossa kun siellä käydään!

    VastaaPoista