maanantai 19. lokakuuta 2015

Oravia, sieniä ja syksyn merkkejä

Ihanaa, kun aurinkoinen kaunis syyssää on jatkunut jo useamman viikon! Vaikka alkukesä on aina ollut minulle se kaunein aika vuodesta, tulee syysruska hyvänä kakkosena.

Pihallamme temmeltävät oravat ja city-kanit. Oravalla oli niin kova vauhti päällä, että hädin tuskin ehdin napata kuvan. Kanit taas liikkuvat enemmän hämärään aikaan.Pieni japanilainen posliiniorava on kulkenut mukanani jo pitkään. Sain sen ekaluokan tavaranvaihtopäivässä. Keräsin pitkään rohkeutta kysyä oravan tuoneelta pojalta, vaihtaisiko hän sen minun tuomaani tavaraan. Voi mikä onni, kun hän suostui!

Orava oli jo lapsena suosikkini. Muut posliiniesineeni oli ostettu tietenkin Tiimarista, ja olivat tyyliltään aivan erilaisia. Tämä oli mielestäni paljon söpömpi, ja samaa mieltä olen edelleen.

 

Kauniin syyssään vuoksi olen viime viikkoina vietettyä enemmän aikaa ulkona ja vähemmän kirppareilla. Saimme vihdoin jopa siivottua parvekkeelta kesäkukat ja viljelmät pois ja vaihdettua tilalle syksyisemmät callunat.

Viime viikolla tuli kuitenkin piipahdettua yhdellä kirppiksellä, josta mukaan tarttui 20 senttiä maksanut, jonkun itsetekemä sienikoriste. Ei ehkä kaikkien makuun, mutta meille oikein passeli. Eipä ollut myyjä käsityötä kovin korkealle arvostanut...

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! Olisin kelpuuttanut tuon kärpässienen kyllä kotiini, ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eeva! Nyt on kyllä ollut aivan ihanat ilmat kuvata ulkona... :)

      Poista