tiistai 29. joulukuuta 2015

Ensimmäinen Ethel

Näitä olen ihaillut, ja nyt sellainen ensimmäistä kertaa tuli vastaan sopivaan hintaan. Nimittäin tanskalaisen Iran valmistama peltipurkki Ethel von Hornin suunittelemalla pitsikuviolla.

Eikö olekin nätti! Lumihiutalemainen kuvio sopii kivasti tähän ihanaan pakkassäähän. (Ja kun on vielä lomalla, pääsee kerrankin ottamaan kuvat valoisaan aikaan - mitä luksusta!)


Ethelin purkkeja löytyy vihreän lisäksi sinisellä ja pinkki-oranssilla kuviolla. Ja tietysti vaikka kuinka monessa muodossa ja koossa, sekä tarjottimia ja lasinalusia... Pari kaveria tälle nyt ainakin alkuun pitäisi saada, eikö? Näyttävät niin kivalle yhdessä!

Harmi kyllä näitä tanskalaisia purkkeja tuntuu tulevan aika harvoin vastaan live-kirppiksillä. Facebookin retroryhmässä purkkeja liikkuu aina silloin tällöin, mutta moni muukin tuntuu keksineen näiden ihanuuden, ja hinnat ovat sen mukaiset.

Oma purkkini löytyi eilen eräältä lopettamassa olevalta kirppikseltä -50 % alesta. Hintaa jäi alennuksen jälkeen seitsemän euroa. Purkki ei ole ihan virheetön, mutta suhteellisen siisti kuitenkin ja sisältäkin kivassa kunnossa.


2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis! Mulla ei ole yhtään Ethelin suunnittelemaa purnukkaa ja Iraa muutenkin aika vähän. Löysit kyllä purkin hyvään hintaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei näitä tosiaan turhan usein tunnu tulevan vastaan. Hinta oli kyllä hyvä, mutta voi olla, että hankinta tulee vielä kalliiksi, kun pitää löytää tälle ne kaverit... ;)

      Poista