lauantai 19. maaliskuuta 2016

Raitoja, palloja ja värejä = eteinen

Minulla on viha-rakkaussuhde eteiseemme. Se on pieni ja kapea, ja säilytystilaa on aivan olemattoman vähän. Mutta sen minkä eteinen käytännöllisyydessä häviää, voittaa se värikkyydessä ja söpöydessä! Viime aikoina eteinen onkin saanut osakseen huomattavasti enemmän rakkauden kuin vihan tunteita...


Pihlgren & Ritolan perhostapetti on mielestäni yksi kaikkien aikojen ihanimmista. Viime keväänä FB-kirppiksen kautta löytyneen räsymatto jaksaa ilahduttaa väreillään. Lipasto kätkee sisäänsä huivit, hatut ja hansikkaat (ja viime postauksessa esitelty lipaston kaverihan löytyy nykyään olohuoneesta!).

Asunnossa jo ostohetkellä olleen Ikean kenkäkaapin maalasimme vastikään valkoiseksi. Kokonaan uusi tulokas on Kierrätyskeskuksesta löytynyt pikkujakkara, joka sai pintaansa maalia, uudet pehmusteet ja pilkullisen tyynyliinan päällisekseen. Oven vieressä oleva syvennys on maalattu magneettimaalilla. Magneettiseinän musta tuo mielestäni kivasti ryhtiä huoneeseen!Pallonaulakot ovat mummani luota, ja olen iloinen, että löysin vihdoin niille sopivan paikan. Olin aina ajatellut, että naulakot kävisivät hyvin keittiöön. Keittiössämme ei kuitenkaan ole juurikaan seinätilaa, joten eteinen oli loogisempi ratkaisu. Naulakoihin on hyvä ripustaa parhaillaan käytössä olevat laukut ja hatut.

Ikeasta ostetun naulakon hattuhyllylle olen onnistunut löytämään muutaman kivan hatturasian. Perhoskuvioiset rasiat ovat vanhoja, ja vähän jo kuluneita. Punainen lienee uudempaa tuotatantoa ja se löytyi alkuvuodesta Kierrätyskeskuksesta parilla eurolla.Tällaisen ensivaikutelman siis annamme kotiimme saapuville vieraille. Tosi hillittyä ja aikuismaista, eikö?

No, ehkä ne ovatkin turhan yliarvostettuja hyveitä. Taidan jättää beigen-harmaat sävyt jatkossakin muiden huoleksi ja nauttia hyvillä mielin kodin väriterapiasta!

8 kommenttia:

 1. Suorastaan suloinen eteinen! Jäisin mielelläni tuolille istumaan ja ihastelemaan.

  VastaaPoista
 2. Kiva pirteä eteinen! Tuo tapetti on ihana, myös hatturasiat ovat tosi kivoja. Ja lipasto ja naulakot...

  VastaaPoista
 3. Eteisenne on hurmaava! Ei liene yllätys, että pidän enemmän tästä tyylistä kuin hillityn aikuisesta.Vaikka saatan kyllä ihailla toisten kodeissa sellaistakin tyyliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kaikenlaiset tyylit voi toteuttaa kivalla tavalla! Ja kiitos kehuista. :)

   Poista
 4. Teidän eteinen on ihana! Beigenharmaa tylsyys ei kyllä innosta minuakaan, vaikka välillä sellainenkin näyttää pienissä määrin ihan ok:lta. Aivan ihastuttavat nuo pallonaulakot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, naulakot on kyllä ihanat ja oon niin iloinen, että niille löytyi juuri sopiva paikka!

   Poista