sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Siimeksessä

Saimme joululahjaksi uudet lakanat. Kuosi on nimeltään Siimes ja merkki S-ryhmän oma House. Vähän jännitti, miten lakanat kestävät pesua, mutta ainakin tähän mennessä huoli on ollut turha. Tosin lakanoilla on vasta pari pesua takana, joten vasta aika näyttää, miten pitkä niiden elinkaari on.

Tykkään lakaoiden kuosista ja värityksestä tosi paljon! Ne käyvät mielestäni kivasti makuuhuoneemme värimaailmaan, joka onkin ehkä kaikista huoneistamme harmonisin. (Erityisesti olohuoneessa tuskailen värien kanssa... siitä voisin ehkä kirjoittaa kokonaan oman postauksensa.)


Keskimmäisessä kuvassa näkyvä kello on viimevuotinen kirppisostos. Ei ehkä kaikkein järkevin sellainen, sillä kello kyllä tikittää, mutta ihan omia aikojaan... Se vähän harmitti, sillä kelloa myytiin toimivana.

Koristeena se on toki ihan kiva, mutta koristekellosta tuskin olisin maksanut sitä hintaa, jonka tästä "toimivasta" maksoin. Tästä siis opetus itselleni: muista aina kysyä paitsi käykö kello, myös käykö se aikaa!

2 kommenttia:

  1. Kaunis kello, mutta kieltämättä tylsää, jos se ei pidä aikaa! Mulle on käynyt samalla tavalla vanhojen kellojen kanssa. Osaan voi koneiston vaihtaa, mutta operaatiosta saattaa tulla vähän kallis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huolto tai koneiston vaihto olisi toki yksi mahdollisuus. Vähän silti epäilyttää tulisiko kelloa vedettyä säännöllisesti, ja myös kustannukset tietysti... Eli olkoon nyt koristeena ja jos alkaa kyllästyttää, ehkä kellolle löytyy uusi, viitseliäämpi omistaja. :)

      Poista