torstai 21. tammikuuta 2016

Vieraiden suusta

Menneinä parina viikkona meidän ovikello on tainnut soida useammin kuin vielä koskaan täällä asuessamme. Syynä ovat tietenkin Minimalismipelin hengessä suorittamani kirppiskaupat. Pääasiallinen myyntikanavani on ollut oman alueeni kirppisryhmä ja ihmisiä on käynyt ovella hakemassa milloin mitäkin, välillä rahaa vastaan ja välillä ilmaiseksi.

Facebookin kirpparisryhmät voivat olla todella turhauttavia, kun tavaroita varataan turhaan, nouto lykkääntyy tai pahimassa tapauksessa ostaja jättää kokonaan saapumatta paikalle. Minulla on kuitenkin ollut tuuria, sillä yhtään tosi huonoa kokemusta ei ole sattunut kohdalle, ja pääosin kaupat ovat sujuneet erittäin jouhevasti.  Kaupan päälle olen lisäksi saanut jotakin, mitä en odottanut, nimittäin mitä kivoimpia kommentteja ja kiitoksia!
"Ihana sisustus teillä, ihan kuin sisustuslehdestä", totesi eräs peremmälle sisään tullut mekon sovittaja ja sai minut ihan hämilleen. "Onpa kaunis tapetti", totesi toinen heti ovelta. "Oi, ihania vanhoja esineitä", kommentoi kolmas kurkkien eteiseen sisälle. Ja vielä suosikkini: "näkee heti, että täällä asuu esteetikko".

Näiden kommenttien myötä heräsin taas itsekin oikein katsomaan ympärilleni ja toteamaan, että joo, kyllähän täällä onkin ihan kivan näköistä. Ei nyt ehkä ihan kuin sisustuslehdessä, mutta varsin viihtyisää ja kaunista kuitenkin. Eli kiitos teille tuntemattomat - paitsi kaupoista myös kivoista sanoistanne!Turha kieltää, etteivät ne lämmittäisi mieltä. Ihan samoin kuin teidän lukijoiden kivat kommentit täällä blogissakin!

Iso kiitos myös niistä.

2 kommenttia:

  1. Onpa sinulla ihana blogi! Pistänpä lukulistalle. Ja todella, en yhtään ihmettele ostajien kommentteja, kun selasin kotikuviasi! Aivan upea koti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tulinpa taas hyvälle mielelle kivoista sanoistasi ja erityisesti uudesta lukijasta! Hauskaa, että löysit tänne!

      Poista